Controlul calitatii

Firma de curatenie in Constanta ROCLEAN, doreste mentinerea unor standarde foarte inalte, astfel incat intensifica activitatea de management si supervizare.

in momentul infiintarii firmei de curatenie ROCLEAN (anul 2004) am constientizat importanta calitatii serviciilor prestate clientilor nostri, prin urmare ne-am concentrat pe cele mai moderne tehnologii din industria curateniei si pe formarea unei echipe de angajati care sa fie capabila sa raspunda celor mai mari exigente.


Acordam o atentie deosebita instruirii si perfectionarii profesionale angajatilor nostri. Conducerea firmei ofera un mediu de lucru in care fiecare angajat, este interesat de rezultatul muncii sale. Personalul nostru utilizeaza cele mai moderne si profesionale utilaje (Cleanfix, Hako, TTS, Mopatex), precum si o gama larga de solutii profesionale si eficiente pentru curatarea diferitor tipuri de suprafete. Acest lucru ne permite sa garantam calitate inalta, rezultate de lunga durata si eficienta in executarea comenzilor.


O alta trasatura distinctiva a firmei noastre este abordarea individuala pentru fiecare client in parte. Calitatea lucrarilor este verificata mereu de un manager care are experienta si cunostiinta despre toate procesele de curatenie. Astfel, ne straduim sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite clientilor, sa prevenim aparitia problemelor sau rezolvarea lor in cel mai scurt timp si sa reactionam prompt tuturor solicitarilor si sugestiilor primite.


 

Oferte speciale

30% reducere

la spalarea mochetelor cu suprafete de peste 200 m2

in functie de gradul de murdarie

50% reducere

la aplicarea de polish de pardoseli

in cadrul unor servicii de curatenie

30% reducere

pentru curatare / recristalizare piatra naturala, cu suprafete mari

recristalizare marmura

Noutati

2013 - am deschis spalatoria de covoare ROCLEAN

Datorita solicitarilor dumneavoastra, am decis ca la inceputul acestui an sa deschidem o spalatorie de covoare in Constanta. Folosim doar utilaje speciale pentru spalarea covoarelor, detergenti speciali pentru textile, iar uscarea covoarelor se face la interior in mediu controlat. Pentru detalii complete si comenzi va invitam sa accesati site-ul:
SPALATORIE COVOARE CONSTANTA

Portofoliu